A la carte dineren bij Maison Colette.

een culinaire reis
vol ontdekkingen

Maison Colette dessert
Maison Colette gerecht

à la carte

Voorgerechten.

Japans Wagyu-rund A5+ - zee-egel uit Bretagne - Sherry Fino

Langoustines ‘Rosalie’ uit Bretagne, in vier bereidingen

Ravioli van langoustine - groene kool - eendenlever
Gebakken langoustine - knolselder - hijiki - consommé van langoustine
Krokante langoustine - basilicum

Carpaccio van langoustine - parfum d’amour - citroenvinaigrette

Kreeft ‘Salpicon’ - gekonfijte tomaat - Taggiasche olijf - dragon

Belgische kalfstartaar - crème van bloemkool - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette

Pommes Moscovite - zure room - bieslook - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette

Krokant hoeve-ei - gerookte zalm - aardappel - crème crue - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette, Signature Joël Robuchon

Gelée van schaaldieren - bloemkool - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette, Signature Joël Robuchon

Maison Colette gerecht

Hoofdgerechten.

Tarbot uit onze Noordzee - Belgisch grondwitloof - graanmosterd

Wilde zeebaars ‘petit bateau’, op vel gebakken - artisjok ‘barigoule’ - zwarte wintertruffel

Geglaceerde macaroni - gebakken coquille - Parijse champignon - zwarte wintertruffel

Belgisch rund - slahart - toast met merg - graanmosterd - verse frieten - bakjus

Poularde de Bresse ‘Lucien’, in verschillende diensten gebracht, per twee personen

Onze Poularde wordt gegaard aan het open spit. Eerst serveren wij de borstfilet, zorgvuldig getrancheerd en vergezeld van seizoensgroenten. Hierna serveren we alle deelstukken zoals de boven- en onderbil en vleugels, samen met een fijne consommé.

Kalfsribstuk - kalfszwezerik - geglaceerde seizoensgroenten

Hazenrug, in twee diensten gebracht, per twee personen

Lièvre à la Royal
Hazenrug ‘Harlekijn’ met wildgarnituren en twee sauzen

Fazant Brabançonne, per twee personen

Belgisch grondwitloof - appel - rozemarijn - veenbes - fine champagnesaus

 

Maison Colette gerecht

Nagerechten.

Vers gedraaid vanille-ijs - chocoladesaus - room

Assortiment sorbet - parfums de saison

Juliette’, drie bereidingen van grand cru chocolade


Citroen ‘Colette’ - parfum des îles - huisgemaakte limoncello


Crêpe Suzette


Crêpe Normande


Baba au rhum - ananas - uw keuze uit selectie rum


Café glacée ’Antica Tostatura Tiestina’

Sabayon - champagne - vers gedraaid vanille-ijs

Kaaswagen - selectie van hoevekazen

Chaque saveur
est un voyage des sens.

GEEN COMPROMISSEN,
ENKEL TOPPRODUCTEN WORDEN
VOOR U VERWERKT EN
GECOMBINEERD

Bijzondere culinaire creaties vragen dagverse topproducten van persoonlijk geselecteerde producenten en leveranciers.
Zonder toegevingen op kwaliteit om u als gast onze visie op perfectie te laten proeven.