A la carte dineren bij Maison Colette.
een culinaire reis
vol ontdekkingen
à la carte
Voorgerechten.
Japans Wagyu-rund A5+ - zee-egel uit Bretagne - Sherry Fino
Langoustines ‘Rosalie’ uit Bretagne, in vier bereidingen
Ravioli van langoustine - groene kool - eendenlever
Gebakken langoustine - knolselder - hijiki - consommé van langoustine
Krokante langoustine - basilicum
Carpaccio van langoustine - parfum d’amour - citroenvinaigrette
Kreeft ‘Salpicon’ - gekonfijte tomaat - Taggiasche olijf - dragon
Belgische kalfstartaar - crème van bloemkool - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette
Pommes Moscovite - zure room - bieslook - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette
Krokant hoeve-ei - gerookte zalm - aardappel - crème crue - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette, Signature Joël Robuchon
Gelée van schaaldieren - bloemkool - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette, Signature Joël Robuchon
Hoofdgerechten.
Tarbot uit onze Noordzee - Belgisch grondwitloof - graanmosterd
Wilde zeebaars ‘petit bateau’, op vel gebakken - artisjok ‘barigoule’ - zwarte wintertruffel
Geglaceerde macaroni - gebakken coquille - Parijse champignon - zwarte wintertruffel
Belgisch rund - slahart - toast met merg - graanmosterd - verse frieten - bakjus
Poularde de Bresse ‘Lucien’, in verschillende diensten gebracht, per twee personen
Onze Poularde wordt gegaard aan het open spit. Eerst serveren wij de borstfilet, zorgvuldig getrancheerd en vergezeld van seizoensgroenten. Hierna serveren we alle deelstukken zoals de boven- en onderbil en vleugels, samen met een fijne consommé.
Kalfsribstuk - kalfszwezerik - geglaceerde seizoensgroenten
Hazenrug, in twee diensten gebracht, per twee personen
Lièvre à la Royal
Hazenrug ‘Harlekijn’ met wildgarnituren en twee sauzen
Fazant Brabançonne, per twee personen
Belgisch grondwitloof - appel - rozemarijn - veenbes - fine champagnesaus
Nagerechten.
Vers gedraaid vanille-ijs - chocoladesaus - room
Assortiment sorbet - parfums de saison
Juliette’, drie bereidingen van grand cru chocolade
Citroen ‘Colette’ - parfum des îles - huisgemaakte limoncello
Crêpe Suzette
Crêpe Normande
Baba au rhum - ananas - uw keuze uit selectie rum
Café glacée ’Antica Tostatura Tiestina’
Sabayon - champagne - vers gedraaid vanille-ijs
Kaaswagen - selectie van hoevekazen
Chaque saveur
est un voyage des sens.
GEEN COMPROMISSEN,
ENKEL TOPPRODUCTEN WORDEN
VOOR U VERWERKT EN
GECOMBINEERD
Bijzondere culinaire creaties vragen dagverse topproducten van persoonlijk geselecteerde producenten en leveranciers.
Zonder toegevingen op kwaliteit om u als gast onze visie op perfectie te laten proeven.