Ontdek de menukaart van Maison Colette.
een culinaire reis
vol ontdekkingen
signatuurmenu
-
Belgische kalfstartaar - crème van bloemkool - kaviaar ‘Imperial Heritage’ Maison Colette
-
Kreeft ‘Salpicon’ - gekonfijte tomaat - Taggiasche olijf - dragon
-
Rouget - venkel - bouillabaisse
-
Poularde de Bresse - artisjok - zwarte wintertruffel - vin jaune
-
Sorbet - Chartreuse V.E.P. - citroenverbena
-
Kaasselectie - mesclun
-
Soufflé - vanille - parfum des îles
Marktmenu, 4 bereidingen € 150
(enkel te verkrijgen op woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag)
Op verzoek bieden wij u een vegetarisch alternatief, gelieve dit te vermelden bij uw reservatie. We kunnen niet aan alle diëtaire wensen voldoen, aanpassingen aan het menu kunnen een supplement met zich meebrengen.
Chaque saveur
est un voyage des sens.